Τελευταίες 15 φωνές:
Χθες στις 21:38
3erei kaneis gia logistiki 1 examinou t vazei panw katw o xouliaras?
Χθες στις 17:34
ta themata proigmena itan sxetika eukola. sxediasi gnoston kuklomatwn,vhdl paliou thematos kai liga sos theoritika
Χθες στις 17:09
egine,eyxaristw poly
Χθες στις 17:06
nomizo to skonaki einai anoixto kathe mera stin eksetastiki
Χθες στις 17:06
το σκονάκι ειναι μεχρι τις 8 σημερα νομιζα και αυριο ανοιγει για μια ώρα 8-9 το βράδυ αν δεν κανω λάθος
Χθες στις 17:00
paidia gnwrizei kanenas an einai anoixto to skonaki shmera?h kapoio allo fwtotypoio estw
Χθες στις 16:57
Egw adiavastos pira ena 3,dn ta 8ewrw duskola ta 8emata
Χθες στις 16:51
exei kaneis ta themata apo prohgmena auths ths eksetastikhs?
Χθες στις 16:31
Kai go den to exo dosei pote an kai to exo parakolouthisei o.O
Χθες στις 16:30
Den eixa metro sigkrisis alla exei arketes apaitiseis to mathima.
Χθες στις 16:27
Pos itan ta themata proigmena fetos?
Χθες στις 16:24
proigmena theoria sto e-gram.....Kali epitixia!!
Χθες στις 16:11
diladi tzampa xarikame x8es.
Χθες στις 15:52
Διορθωμενα αποτελεσματα στις Επικοινωνιες 1 στην σελιδα του τολη!
Χθες στις 15:28
kserei kaneis ean ine anoixta simera apogevma ta kouria?
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
05 Φεβρουάριος 2012, 04:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μέλη
Σύνολο μελών: 3771
Τελευταίο: sousi
Στατιστικά
Σύνολο μηνυμάτων: 72130
Σύνολο θεμάτων: 8186
Σε σύνδεση σήμερα: 60
Σε σύνδεση έως τώρα: 128
(23 Ιανουάριος 2012, 21:01)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 4
Επισκέπτες: 24
Συνολικά: 28
Για να γραφτείτε σε κάποια ομάδα μελών, πατήστε εδώ.
Δίοδος
Πίθος
Αναφανδόν
Εύδοξος
Καιρός
Μενού Λέσχης

Πρώτο πιάτο γεύματος

Κοτόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Κοτόπουλο σνίτσελ και ζυμαρικά ή Μοσχάρι βραστό

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φέτα και Φρούτο

Κυρίως πιάτο δείπνου

Κοτόπουλο ψητό με χυλόπιτες ή Μπριζόλα χοιρινή με πιλάφι και σάλτσα

Συνοδευτικό δείπνου

Σαλάτα, Φρούτο και Κρέμα

Πρώτο πιάτο γεύματος

Ψαρόσουπα

Κυρίως πιάτο γεύματος

Ψάρι κατεψυγμένο με πατάτες φούρνου ή Ψάρι νωπό τηγανητό με πατατοσαλάτα

Συνοδευτικό γεύματος

Σαλάτα, Φέτα και Γάλα

Κυρίως πιάτο δείπνου

Σουτζουκάκια με χυλόπιτες ή Μακαρόνια με κιμά

Συνοδευτικό δείπνου

Φέτα, Σαλάτα και Φρούτο
TeiSerron.gr - ΤΕΙ ΣερρώνForumΤΕΙ Σερρών – Σχολή Τεχνολογικών ΕφαρμογώνΤμήμα Πληροφορικής & ΕπικοινωνιώνΨηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη;;;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - 15 (30%)
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ - 15 (30%)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ - 20 (40%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 49

Σελίδες: 1 2 [3]   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ψηφορια για ποια κατευθυνση ειναι πιο ευκολη! Και ερωτηση για κατευθυνση!  (Αναγνώστηκε 1703 φορές)
cmpahar

*

Άντρας WWW
Απάντηση #20 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 04:01
0

Θα γίνω κακός εάν πω ότι σχεδόν ΟΛΑ τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΑΕΙ/ΤΕΙ (πολύ περισσότερο τα ΤΕΙ) έχουν γεμίσει με φοιτητές που το μόνου που τους νοιάζει είναι να περάσουν τα μαθήματα ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος;

Βιάζονται να τελειώσουν τη σχολή και να φύγουν από εδώ, να πιάσουν δουλειά. Να φύγουν να πάνε ΠΟΥ; Ποια εταιρεία θα τους πάρει όταν δεν ξέρουν να συντάσσουν σωστά μια συνάρτηση, ποια είναι η κάρτα δικτύου, πως να συνδέσουν και να ρυθμίσουν ένα wifi modem/router;

Όλοι εσείς που βρίσκετε εδώ μέσα μόνο και μόνο για να βγείτε, πρέπει να καταλάβετε ότι πρώτα πρέπει να μάθετε. Και ότι εάν δεν μάθετε δεν πρόκειται να πιάσετε μια σωστή δουλεία στον κλάδο της πληροφορικής. Όλοι αυτοί λοιπόν που μπαίνουν σε διάφορες σχολές μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν ότι με το χαρτί της συγκεκριμένης σχολής θα βρουν άμεσα μια μαμάτη σούπερ δουλεία το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποβαθμίζουν την Ελληνική παιδεία και τα πτυχία των ανθρώπων που πραγματικά το αξίζουν.

Τα εργαστήρια, οι θεωρίες, ο τρόπος εξέτασης και αξιολόγησης έχουν πλέον απαξιωθεί. Αποτέλεσμα; Υποβάθμιση.

Το Σαββατοκύριακο ήμουν σε ένα ευρωπαϊκό συνέδριο πληροφορική για το ελεύθερο και ανοιχτό λογισμικό και όταν οι ξένοι άκουγαν τον αγγλικό τίτλο της σχολής μου έμενα με το στόμα ανοιχτό. "Πρέπει να κάνετε πολύ μαματα πράγματα εκεί", έλεγαν. Που να ήξεραν, έλεγα από μέσα μου. Περιττό να σας πω ότι στο εξωτερικό η αγορά εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής είναι όπως και στο ποδόσφαιρο. Εάν αξίζεις, δουλεύεις από τα 17 σου κιόλας σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες.

Επομένως δεν υπάρχει ποιο εύκολη κατεύθυνση. Για εσάς που θέλετε να τελειώνετε, όλες ίδιες είναι. Για εσάς που θέλετε να μάθετε, έχετε επιλέξει ήδη.
Τελευταία τροποποίηση: 11 Φεβρουάριος 2010, 13:06 από cmpahar Καταγράφηκε

Go away or I will replace you with a very small shell script
TeiSerron.gr
Georgiadis
Πληροφορικής & Επικοινωνιών

*

Μεταπτυχιακός στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Άντρας WWW
Απάντηση #21 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 05:22
0

Παράθεση
Για εσάς που θέλετε να τελειώνετε, όλες ίδιες είναι. Για εσάς που θέλετε να μάθετε, έχετε επιλέξει ήδη.
Έγραψες σε αυτή την φράση.... Υποκλίνομαι....  tongue
Καταγράφηκε

http://dieta4u.gr Ιστοσελίδα για Online παρακολούθηση της γραμμής σας!
rossi

*

ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Άντρας
Απάντηση #22 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 08:14
0

1η χαλαρά!!!!  Στο 6ο   Αλγοριθμοι-Ασαφή ( εύκολα ) ΤΛ1  ( με λίγο διαβασμα πλέον )
Ενώ στο 7ο Προγραμματιστικές κάνεις ένα καλό πρότζεκτ και πέρασες , ΤΛ2 είναι πολύ πιο εύκολο απο το ΤΛ1 ( όπως μου λένε γιατί εγώ δεν το πήρα ακόμη )  μετά στο επιλογής έχει την προσομοίωση που περνάνε όλοι ( δεν το πήρα αυτό, προτίμησα την Εξελικτική )και γενικά είναι το τι σ'αρέσει να κάνεις, και το πόσο ασχολήσε....

Έχει τύχη να δω άτομα στην  κατεύθηνση μου άτομα που δεν ξέρουν να ανοίγουν ούτε ένα αρχείο fopen("mitsos.txt","r")  και πολλά άλλα βέβαια που είναι πιο τραγικά και από αυτό

ΥΓ Υπάρχουν και τα άτομα που και Θέλουν να μάθουν και να τελείωνουν!!
Καταγράφηκε

Πάει το CBR!!! Τώρα εχουμε το Punto !! smile
Thanos.k

Απάντηση #23 στις: 18 Φεβρουάριος 2010, 03:34
0

Η ποιο ευκολη ειναι αρχιτεκτονικη .....3η κατευθυνση ....ξερω παιδια οπου με γραπτα 4 τους περασαν αερα πατερα...ενω πχ στην κατευθυνση δικτυων δειτε τα αποτελεσματα εργατσηριων ποσοι κοβονται με 4 !!! δειτε αντιστοιχα στα εργ της αρχιτεκτ κατευθυνσης....

Τεσπα ολα σχετικα ιεναι
Καταγράφηκε
KostasDK

*

Άντρας
Απάντηση #24 στις: 10 Μάρτιος 2010, 10:30
0

Σε περιπτωση που δεν θελω να δηλωσω ακομα μαθηματα 6 η 7 εξαμηνου (τωρα ειμαι στο 6 εξαμηνο αλλα χρωσταω αρκετα μαθηματα απο τα προηγουμενα κ ειπα να ξεμπερδευω με αυτα) γινετε να μην δηλωσω κατευθυνση τωρα αλλα το επομενο εξαμηνο;;;;
Καταγράφηκε
Troula
Συντονιστής Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Πτυχίο εδώ... Πτυχίο εκεί... Πτυχίο Παραπέρα...

Γυναίκα
Απάντηση #25 στις: 10 Μάρτιος 2010, 11:28
0

Ναι, γίνεται.
Καταγράφηκε

Φωνάζουν οι.... Κουμπάροι, να φοβηθούν οι νοικοκύριδες...
Ρε που καταντήσαμε...
betalouda

Γυναίκα
Απάντηση #26 στις: 10 Μάρτιος 2010, 17:13
0

Κι εγώ δεν νομίζω πως είναι αντικειμενική αυτή η ψηφοφορία..
Από τα πρώτα εξάμηνα κάνουμε κάποια μαθήματα κορμού για να πάρουμε μια ιδέα τι μας ενδιαφέρει περισσότερο, σε τι τα καταφέρνουμε και με τι θέλουμε να ασχοληθούμε..
Εγώ πχ. άκουγα από τότε που μπήκα οτι η δεύτερη κατεύθυνση είναι παλούκι.. Ναι, για όσους δεν τα πάνε καλά με τη φυσική, και τα μαθηματικά. Αν έχεις κλίση και σε ενδιαφέρουν τα δίκτυα είναι η καλύτερη επιλογή..
Για παράδειγμα, αν δεν τα πήγαινες καλά και χρωστάς τους προγραμματισμούς, ε δεν θα επιλέξεις την 1η κατεύθυνση, αν χρωστάς μαθηματικα 1+2, φυσική ή επικοινωνίες δε θα πάρεις τη δεύτερη..
αν δε συμπαθείς ή δεν τα καταφέρνεις στην assembly και στα κυκλώματα, δε θα πάρεις την 3η. Απλά..
Εκτός βέβαια αν σε ενδιαφέρει πολύ το αντικείμενο μιας από τις κατευθύνσεις και είσαι διατεθειμένος να ξεσκιστείς στο διάβασμα.. Πάντως κατά την άποψή μου.. Δεν θεωρώ οτι υπάρχει εύκολη και δύσκολη... ο καθένας επιλέγει το αντικείμενο με το οποίο θέλει να ασχοληθεί.. γιατί ξέρω άτομα που άκουγαν για την τρίτη κατεύθυνση οτι είναι ευκολότερη και τα βρήκαν σκούρα... οπότε σκεφτείτε καλά πριν διαλέξετε...
(Υπ'όψιν στο πτυχίο δεν φαίνεται πουθενά κάποια ειδικότητα..  smile)
Καταγράφηκε

"Αυτό που κάνεις μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, είναι όμως πολύ σημαντικό να συνεχίσεις να το κάνεις". M.Gandhi
Σελίδες: 1 2 [3]   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Χορηγοί:
serresLife.gr | Online κοινότητα των ΣερρώνAcademy | Applied Engineering Studies